Kolozsvár

A Közép-Európa Tartományhoz a következő országok tartoznak:
Németország, Ausztria, Magyarország és Románia.

ROMÁNIA: Csíkszentdomokos + Marosvásárhely + Gyergyószentmiklós + Kolozsvár

Dinamika, dialógus, döntés, isteni dimenzióban

4D – új segítő nővéri kezdeményezés Kolozsváron!
Hivátásukat kereső fiatalok számára kíván helyet, időt, segítséget biztosítani a 4D kezdeményezés, amelynek házát 2023. január 19-én áldotta meg dr. Kovács Gergely érsek.
Döntéshelyzetekben különösen fontos, hogy saját magunkat, helyzetünket, körülményeinket a maguk sokoldolú valóságában, holisztikusan szemléljük az isteni dimenzió teljességéből, azaz 4D-ben lássuk.
Életünk dinamikáját Istennel és emberrel dialógusban nézve és értelmezve engedni megérlelődni a jó döntést – ebben kíván segíteni ez a kezdeményezés. A szentignáci lelkiség kincseit – az életünkkel való imádkozás külünböző módjait, a megkülönböztetés és döntéshozatal eszközeit, a lelki kíséretet – kínáljük segítségül azoknak, akik tágabb vagy szűkebb értelemben keresik a hivatásukat; legyen az életállapotbeli elköteleződés (család, papság, szerzetesség), szakmai hivatás, vagy a személyes istenkapcsolat és az abban kibontakozó énkép felismerése.
A ház teret ad személyes és közös imára, lelkibeszélgetésekre, lelkigyakorlatokra, offline-napokra. Továbbá lehetőség van hosszabb-rövidebb ideig tartó csendes elvonulásra, vagy a mindennapok Istennel való, közösségben történő megélésére is. A 4D több, mint egy ház, hiszen amellett, hogy fogadjuk az útjukat kereső fiatalokat, az egyházmegyében és annak határain túl is kínálunk programokat, elfogadunk meghívásokat.

Kapcsolat

Tanúságot tenni az Örömhírről