Berlin

A Közép-Európa Tartományhoz a következő országok tartoznak:
Németország, Ausztria, Magyarország és Románia.

NÉMETORSZÁG: München + Leipzig + Berlin + List/Sylt + Frankfurt (Main)

Berlin- egy nagy, színes, sokoldalú város. Egy város, amely a 40 éves kelet-nyugati megosztottság látható és láthatatlan nyomait viseli magán. Az ellentmondások városa.

Mi, segítőnővérek a Berlin-Lichtenberg városrészben élünk, kisközösségként egy sokcsaládos lakóházban, emberek között. Szeretnénk az emberekkel, akikkel találkozunk megosztani az örömüket s reményeiket, gyászukat és félelmeiket, és kísárni őket személye séletútjukon. Szeméyles istenkapcsolatunk mélyen meghatározza azt, ahogyan létezünk és ahogyan cselekszünk.

Berlinben és Brandenburgban többféle feladatban veszünk részt: mint orgonista és képzésben lévő pasztorális referens, mint lelkigondozó egy menekülteket fogadó intézményben és mint szociális munkás egy bántalmazást megélt nőket fogadó tanácsadói központban.

Bibliabeszégletésre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Lelkikísérést is ajánlunk, aki ezt igénybe szeretné venni. A velünk való ismerkedésre akár személyes beszélgetés során, akár előre megbeszélt alkalommal van lehetőség.

Kapcsolat

Hisszük, hogy a szeretetnek nincsenek határai